AV Heerenveen organiseert in het winterseizoen voor de 31e keer de 6 lopen in het kader van de Faber Sport Wintercompetitie.

Bij elke loop heeft men de keuze voor deelname aan de korte afstand of aan de lange afstand. Van beide afstanden wordt een puntenklassement samengesteld. De eerst aankomende van de betreffende afstand verdient 200 punten. De punten van de volgende aankomenden worden bepaald op basis van de gelopen afstand en het tijdsverschil met de winnaar.

PROGRAMMA

EINDKLASSEMENT

Aan het einde van de competitie wordt zowel voor de korte als voor de lange afstand een eindklassement samengesteld. Alle deelnemers die minimaal vier keer aan de korte of minimaal vier keer aan de lange afstand hebben deelgenomen krijgen een plaats in het eindklassement, waarbij ook alleen de vier beste resultaten meetellen. Tevens ontvangen deze deelnemers na afloop van de competitie een attentie.

LEEFTIJD

Voor het seizoen 2018/2019 geldt dat deelnemers aan de lange cross op 1 januari 2019 16 jaar of ouder moeten zijn, Voor de korte cross geldt een minimum leeftijd van 12 jaar op 1 januari 2019.

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt €3.- per wedstrijd. AV Heerenveen-leden betalen €2,-

JEUGD

Bij 3 van de 6 evenementen is er een apart programma voor de pupillen en de C- en D-junioren. Voor de leden van AV Heerenveen gaat het daarbij om het clubkampioenschap cross (de 2 beste wedstrijden tellen mee), maar deze jeugdlopen staan ook open voor niet-leden van AV Heerenveen.

FLYER

De flyer van de wintercompetitie is hieronder te downloaden.

MEER INFO

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.