Nieuws

overzicht

Na de eerste publicatie van de uitslagen zijn er enkele opmerkingen binnengekomen. Deze zijn intussen verwerkt.

De meest actuele versie van de uitslagen van zaterdag 4 januari 2019 kan worden gevonden op de uitslagenpagina.

De inschrijflocatie van de Vegelinboscrass is dit jaar niet zoals gebruikelijk in de kantine van de Donihal. De Doniahal is enige weken terug getroffen door brand en sindsdien is de hal en ook de kantine gesloten. De organisatie van de Vegelinboscross heeft naar een alternatieve locatie moeten zoeken en deze gevonden dankzij de welwillende medewerking van het bestuur en vrijwilligers van de vv Renado.

Dit betekent dat de inschrijving voor de Vegelinboscross op 4 januari 2020 zal plaatsvinden in de kantine van vv Renado, Groenendal 47, 8521 LJ Sint Nicolaasga. Inschrijven kan vanaf 09.30. De start is, zoals gebruikelijk in het Vegelinbos, bij de ijsbaanvijver.

Ook dit jaar mocht de Mildamcross zich weer in een prima belangstelling verheugen. Geen wonder, want het is een prachtig afwisselend en uitdagend parcours. Daarbij waren de weersomstandigheden uitstekend. Dit jaar waren er  maar liefst 199 deelnemers. Het overgrote deel had gekozen voor de langste afstand van bijna 10 kilometer. Richie Azombo boekte bij de mannen zijn tweede overwinning in de competitie. Hij werd gevolgd door Oukubay Huruy. Bij de vrouwen wist Margriet Akkerman uit Oudemirdum Ilona Hoeksma net voor te blijven.Op de 5 km. waren Lisanne Faber en Ronnie Jeeninga al hun tegenstanders te snel af.

De volgende cross, de vierde van de Sport2000 Faber Sport Wintercompetitie is de Vegelinboscross. Deze vindt plaats op zaterdag 4 januari in St. Nicloaasga. De uitslagen staan op de uitslagenpagina

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Het bestuur van de atletiekvereniging AV Heerenveen nodigt hierbij alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op maandag 9 december 2019 om 20.00 uurin het clubhuis op de atletiekbaan De Stripe.

Agenda:   

  1. Opening en vaststelling van de agenda
  1. Mededelingen en ingekomen stukken.
  1. Vaststelling notulen** Algemene Ledenvergadering  24 april 2019.
  1. Begroting 2020*.
  1. Uitkering vrijwilligers vergoedingen.
  1. Nieuwjaarsreceptie
  1. Rondvraag.
  1. Sluiting.

De begroting 2020 ligt ter inzage bij de penningmeester Itty Speelman.

Belangstellenden kunnen deze opvragen per mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

** De notulen van de vorige ALV van 24 april jl. zijn per mail op te vragen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Febo Perdok bokaal wordt uitgereikt door de burgemeester Tjeerd van der Zwan aan een persoon die een bijzondere bijdrage en/of bijzondere prestaties heeft geleverd voor/namens AV Heerenveen.
Omdat de burgemeester dinsdag 19 november onverwacht niet aanwezig kan zijn, wordt er een nieuwe datum geprikt voor de uitreiking van de Febo Perdok Bokaal.

Wordt vervolgd.