Nieuws

overzicht

Bij de vierde cross in de Sport 2000 Faber Sport Wintercompetitie kwam de, tot dusver in het noorden onbekende atleet Richie Azombo op de langste afstand afgetekend als eerste over de meet. Azombo is sinds kort lid van AV Heerenveen. Oukubay Huruy,ook van AV Heerenveen volgde op ruim een halve minuut. ruim twintig seconden daarna finishte Tsjerk Dijksma als derde,

Lees meer...

Gisteravond werd tijdens de gezellige nieuwjaarbijeenkomst de uitslag van de kilometervreters 2018 bekend gemaakt.
Op de foto: Roelof Kedde, de winnaar van 2018 met 34 wedstrijdpunten.
Klik hier voor de einduitslag 2018.

 

 

Het waren ongekende weersomstandigheden bij de opening van het cross-seizoen van. Zelden zal een wedstrijd in de Faber Sport Wintercompetitie bij temperaturen zijn gehouden, zoals die zich afgelopen zaterdag 13 oktober voordeden. Met 130 deelnemers plus nog eens 40 bij de jeugdcross, was de belangstelling dan ook goed te noemen.

Lees meer...

Het was weer een drukte van belang afgelopen zaterdag 1 december in de kantine van vv Mildam. 226 hardlopers schreven zich in voor de 3e cross van de Sport 2000 Faber Sport Wintercompetitie. Ook bij deze derde cross waren de weersomstandigheden prima. En ook het parcours lag er, in tegenstelling tot veel voorgaande jaren, droog bij.

Lees meer...