Nieuwsbrief

Iedere maand een leuk interview van onze redactie met een Mini, Pupil of Junior. De geïnterviewde of de ouder/verzorger wordt willekeurig gekozen uit de ledenlijst. Dit gebeurt met een ad random Excel formule.

Ben jij geselecteerd, dan krijg jij of je ouders een e-mailtje van de redactie en vragen we je of we je mogen gaan interviewen en zo ja ook of je dit bij een training wilt of misschien juist bij een wedstrijd.

Deze maand: Sanne Pultrum.

Mijn naam is Sanne Pultrum. Met mijn vader, moeder en twee broers woon ik in Luxwoude. Daar ga ik ook naar school, naar OBS de Hoekstien. Mijn leeftijd is tien jaar. Naast hardlopen doe ik graag spelletjes en natuurlijk chillen met vriendinnen.

Sinds anderhalf jaar ben ik lid van AV Heerenveen. Dinsdag en donderdag train ik bij juf Simone. Hoogspringen en lange afstand vind ik het leukst. Mijn eerstvolgende wedstrijd is drie februari: Athletic Champs in Drachten

Drie maart heb ik ook een wedstrijd in De Knipe. Als ik daar win ben ik club kampioen crosslopen.  Het meest tevreden ben ik tot nu toe over de Nelli Cooman games, een meerkamp waar ik ben 3e ben geworden. Dat was in juni 2017.

 

Op de foto zien we Sanne in actie met hurkhoogspringen tijdens de Athletic Champs in Drachten.